Skip to main content

Praktisch


U kan ons vinden in de Pinksterbloemstraat 6 te Mariakerke.
Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat.

Tarieven

Alle artsen zijn volledig geconventioneerd. De erelonen worden aangerekend volgens de officiële RIZIV-nomenclatuur. Wij maken gebruik van het derde betaler systeem (tenzij bij verzekeringsonderzoeken / schadegevallen).
Het supplement voor de avondraadpleging wordt door uw ziekenfonds volledig terugbetaald indien u het Globaal Medisch Dossier (GMD) bij een van de artsen in de praktijk heeft.

Gelieve zoveel mogelijk met Bancontact te betalen.

Raadplegingen enkel na afspraak

Maak bij voorkeur een afspraak online via www.afspraken.be .
U kan ook telefonisch een afspraak maken op nummer 09/226.60.65 .

We vragen om zoveel mogelijk te bellen voor afspraken in de voormiddag. Gelieve enkel voor dringende zaken te bellen tijdens de middagpauze (12u-13u).

Huisbezoeken

U kan een huisbezoek enkel telefonisch aanvragen op het telefoonnummer 09/226.60.65 .

Huisbezoeken worden voorbehouden voor omstandigheden waarin u zich niet kunt verplaatsen. Op de raadpleging hebben wij meer mogelijkheden om u goed te helpen en hebben wij ook meer materiaal ter beschikking. Kom dus zoveel mogelijk naar de raadpleging. Vraag een huisbezoek bij voorkeur voor 10 uur ’s morgens aan. Bij dringende zaken kan u ook later op de dag bellen.

Contact via e-mail

U kan ons contacteren via ons algemeen e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Wij beantwoorden geen medische vragen via e-mail. Gelieve hiervoor telefonisch contact op te nemen.